Colantarea este o optiune avantajoasa si de lunga durata!

Poate va intrebati pentru ce sunt bune colantele auto, care sunt caracteristicile lor cele mai notabile si avantajele pe care le prezinta. Mai jos va aducem toate detaliile pe care trebuie sa le stiti pentru a va da seama daca asta este ceea ce are nevoie masina voastra sau daca este mai bine sa optati pentru o alta alternativa.

Poate doriti sa schimbati culoarea unei masini sau sa reparati o anumita parte a acesteia. Atunci vinilul va fi cea mai buna optiune. Atunci cand vrei sa schimbi culoarea masinii, nu poti sa te astepti sa platesti sub 1000 de euro si nici atunci nu vei beneficia de o vopsire profesionala. In schimb, aplicarea unui colant auto este o optiune practica, deloc costisitoare, care se poate rezolva in circa 24-28 de ore. Va putem pune la dispoziti solutii eficiente de colantari si inscriptionari auto profesionale oferta Bucuresti pret.

Nu toate vinilurile sunt la fel. Pe de o partem putem luam in considerare un vinil turnat, care este de calitate foarte buna, datorita faptului ca este fabricat dintr-un lichid care se solidifica, formand o pelicula extrem de subtire si stabila, ceea ce inseamna ca se poate adapta mai bine la suprafata, chiar si atunci cand suprafata are unele neregularitati. Aceste tipuri de viniluri sunt si foarte rezistente.

Vinilurile nenomerice si polimerice sunt fabricate dintr-o masa de plastic care trece prin role, comprimandu-le si intinzandu-le, ceea ce influenteaza durabilitatea acestora deoarece, in timp, filmul tinde sa-si piarda elasticitatea si chiar poate crapa.

Vinilul polimeric a adaugat polimeri care reduc contractia, facandu-l perfect pentru utilizare in aer liber, atata timp cat nu exista factori de uzura severi. In ceea ce priveste cele monomerice, este indicat sa le folositi mai degraba pentru interioare decat pentru exterior. In plus, poate fi folosit si ca forma de personalizare daca doriti sa oferiti vehiculului vostru o nota diferita. Vinilurile, dupa cum stiti, sunt autocolante care pot avea tot felul de dimensiuni, inclusiv XL. Unele sunt atat de mari, incat ar putea acoperi parti intregi ale masinii sau chiar intregul vehicul si, dupa cum spunem, este o varianta mai ieftina decat vopsitul. Firma atlasms.ro ofera inscriptionari publicitare colantari auto oferta Bucuresti la preturi super avantajoase!

Economiile provin din materia prima, deoarece vinilul este ieftin si costurile cu forta de munca sunt, de asemenea, mai mici. Ceea ce se intampla in aceste cazuri, este sa aplicam intpotdeauna vinilul, sa il lipim bine de caroserie si sa eliminam orice exces care ar putea exista, avand grija ca acesta sa ramana pe caroserie fara goluri. In plus, un vinil daca este omologat nu va fi o problema la trecerea ITP-ului. Daca vreti sa puneti un vinil pe masina trebuie sa stiti ca o puteti face singur destul de usor, trebuie doar sa urmati acesti pasi de baza.

Desigur, primul lucru va fi sa selectam vinilul pe care il dorim si atunci cand il avem deja, va trebui sa calculam de cat avem nevoie si daca urmeaza sa fie pus pe interiorul sau exteriorul masinii, deoarece acest lucru va cauza cantitatea de vinil care trebuie schimbata.

Suntem deschisi atat persoanelor fizice cat mai ales companiilor, cu cele mai bune servicii de colantare masini de firma si autoutilitare Bucuresti pret.

Esential este ca masina care aplica vinilul sa fie foarte curata si sa nu aiba niciun fel de resturi, apa sau murdarie in general, pentru ca doar asa lipiciul se va aseza bine la suprafata. Pentru aceasta este de asemenea util sa indepartati tot ceea ce nu trebuie vinilat, precum placuta de inmatriculare, mulurile si oglinzile retrovizoare. Daca duceti masina la un atelier si ati facut deja acesti pasi, veti putea economisi niste bani economisindu-le timp de lucru.