Ziua Internationala a prieteniei: astrele sustin vocea apelor curate asumate

Proiectul „Ape curate asumate” sustinut de Aqua Carpatica ne invata cum sa avem grija de apele noastre interioare si exterioare si cum sa le pastram cat mai curate.

Pe 30 iulie, continuam integrarea copilului interior si a emotiilor personale, alaturi de parinti si copii din Bucuresti. Dar, nu oriunde, ci intr-un mediu mai vast … din punct de vedere astrologic, avand in vedere ca in aceasta zi celebram Ziua Internationala a Prieteniei.

Copilul interior – adica acea parte din noi care e plina de vitalitate si creativitate. Eliberandu-l, ne putem insanatosi sufleteste, recapatandu-ne energia si bucuria de a trai

„Romania – locul unde exista copii si tineri treziti spiritual. Nu conteaza familia in care au venit, misiunea lor este aceea de a sustine evolutia spirituala. Stiu exact ce au de facut, nu pot fi manipulati sau pacaliti, au o capacitate extraordinara de a percepe lumea subtila, sunt ghizi spirituali pentru familia de origine.”

Cei prezenti vor afla mai multe despre ASTRE si impactul lor asupra emotiilor interioare. Vor invata practic cum sa gestioneze apele interioare, cum sa le mentina cat mai curate, astfel incat diversitatea si frumusetea personala, dar si a prieteniilor, sa ramana nealterate.

Aqua Carpatica ii va sustine printr-o informare corecta si o hidratare adecvata, atat a corpului fizic, cat si a starii de bine emotionale.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).