Ilie Năstase a premiat jurnaliștii participanți la Press Cup Dr. Oetker

Ilie Năstase a premiat jurnaliștii care au participat la cea de a VIII-a ediție a Press Cup Dr. Oetker, într-o festivitate ce a avut loc la Păstrăvăria Brătioara.

„Au trecut 8 ani de când am venit la prima ediție a Press Cup Dr. Oetker la TC Curtea de Argeș alături de George Cosac? Am crezut că doar 6 ani. Vreau ca la festivitate să premiez reprezentantele sexului frumos (a spus râzând!).

Voi, jurnaliștii, ca să mai creșteți în valoare trebuie să vă antrenați mai des. Da sunteți foarte bine, că doar nu vreți să ajungeți să îl bateți pe Nadal acum. Vin la voi pentru că îmi place tenisul și la nivel de amatori. Și de cei care o fac cu bucurie, mai ales la nivel de copii”. A declarat primul ldier ATP.

Luana Arsene (Argeș Express) a câștigat cea de a VIII-a ediție a Press Cup Dr. Oetker.

Perechea Alexandru Hârleșteanu (Revista Sport Magazin)/Veneția a câștigat cea de a VIII-a ediție a Press Cup Dr. Oetker.

„Îmbunătățim de la an la an condițiile oferite jurnaliștilor și le oferim surprize. Mă bucur că sunteți aici. E ușor să stai pe margine și să vorbești, dar mai greu este să alergi după minge. Ilie Năstase a venit împreună cu președintele FR Tenis și acum 8 ani, la ediția inaugurală. Începe să le placă și lor competiția dumneavoastră, Press Cup Dr. Oetker.

Ne bucurăm că legendele sportului care ne-au călcat pragul la precedentele ediții s-au simțit minunat aici. Răzvan Raț, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Ana Maria Brânză sau Iosif Rotariu. Ne străduim să creștem de la an la anu nivelul competiției și condițiile oferite aici. După Dr. Oetker Junior Trohy organizat la București vom găzdui la Tenis Club Curtea de Argeș Vitality Open Tour, un futures de 15.000 de dolari.

Apoi o să mai fie încă 3 competiții pentru copii, care se vor desfășura la sfârșitul lunii septembrie. Ediția din acest an a Dr. Oetker Junior Trohy a fost una fantastică.  Am avut peste 240 de participanți din 25 de țări. Și, coincidență sau nu, Dr. Oetker este prezent în toate cele 25 de țări care au participat la turneul din București . Ceea ce reprezintă un lucru extraordinar pentru noi”, a declarat Ioan Cozma, Directorul General Dr. Oetker România.

Petre Dumitru (Sport Profit) a câștigat cea de a VIII-a ediție a Press Cup Dr. Oetker.

„Păstrăvăria Brătioara este un loc minunat. Press Cup Dr. Oetker este o competiție care trezește ambiții. Am văzut câteva schimburi de mingi foarte disputate. Reprezentanții mass media, ca de obicei, sunt competitivi. Plus că încearcă să imite loviturile marilor campioni de la televizor.

Legat de competiție, este extrem de importantă pentru sănătatea omului. Indeferent de competiție, de nivel de joc sau de domeniu. Plus bucuria faptului că vă întâlniți. Legat de selecție, de aceea am venit cu dl. Năstase, să vă vedem. Dacă tot suntem într-un impas cu echipa de Cupa Davis. Astfel să putem, transfera 1, 2 sau chiar 3 participanți de la competiția dumneavoastră (a spus râzând!).

Compania Dr. Oetker este singura care s-a implicat în toate activitățile de tenis. De la susținerea Cupei Davis, a Cupei Federației, turneu WTA, mergând la turneele futures. Până la cel mai important turneu de copii under 14, Dr. Oetker Junior Trophy, sau la Summer Cup. Compania Dr. Oetker a fost și este cel mai important partener al F.R. de Tenis”. A declarat George Cosac.

De asemenea, copiii au fost premiați de maestrul Ilie Năstase în cadrul acestui eveniment.

La competiție au mai participat vedete din lumea show-bizului precum Elena Chiriac, Bogdan Mocanu sau fostul fotbalist Vasile Matincă.

Partida demonstrativă a avut loc între perechea Alexandru Hârleșteanu/ Veneția Ghiță și dublul vedetelor Elena Chiriac/ Bogdan Mocanu.

Directorul de turneu Gheorghe Borțan i-a oferit o mare surpriză lui Ilie Năstase. Prezentându-i câteva din rachetele cu care maestrul Ilie a jucat de-a lungul timpului. Pe care Ilie Năstase a dat autograf în cadrul festivității de premiere.

Invitații, care au avut parte de numeroase surprize, au fost cazați la Păstrăvăria Brătioara. Competiția, care a fost organizată de Tenis Club Curtea de Argeș, s-a disputat la baza sportivă din Câmpulung.

Sponsorul oficial al turneului a fost Dr. Oetker România, iar promotorul competiției este Harmony Advertising.

Brandurile care au susținut turneul, despre care puteți afla informații pe astenisclub.ro/presscup, sunt: Euro Tehno Group, Macromex. Parteneri media sunt: Revista Sport Magazin, Argeș Expres și Radio Argeș Expres.