“Focus to Green-Eco-life” ȋţi extinde orizonturile dincolo de Pămȃnt. Zborul uman ȋn spaţiu

Ziua de 12 aprilie 1961 a marcat ȋnceputul erei spaţiale a omenirii, atunci cȃnd Iuri Gagarin (cetățean sovietic) a efectuat primul zbor spațial uman. Acest eveniment istoric a deschis calea explorării spațiului în beneficiul întregii omeniri, reconfirmand importanta contributiei științei și tehnologiei spațiale la atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă și la creșterea bunăstării popoarelor.

Pe 12 aprilie, de Ziua Internaţională a Zborului Omului ȋn Cosmosȋn cadrul evenimentului “Focus to Green-Eco-life”, ne vom alătura copiilor de la Grădiniţa nr. 23, din sectorul 2, Bucureşti. De ce? Pentru a ne lărgi orizonturile şi a descoperi prin joc, tehnologie, desen şi visare spaţiul vast care ne ȋnconjoară, dincolo de limitele Pamȃntului, deoarece şi acest mediu are nevoie de atenţia, responsabilitatea şi protecţia noastră.

„Visăm la orice vȃrstă, iar ȋn acele momente nu avem limite şi nici limitări. Imaginaţia ne poate duce imediat ȋn orice loc de pe Pamȃnt sau din Univers. Important este să rămȃnem cu rădăcinile ȋnfipte ȋn realitate şi să luăm cu noi ȋn suflet bucuria visului.  Suntem interconectaţi, iar ceea ce simţim ȋn interiorul nostru afectează mediul. Dar şi reciproca este valabilă: mediul ne influentează pe noi, indiferent că ne referim la ritmurile naturii sau la vibraţia astrelor mai indepărtate din univers. Suntem cu toţii o punte de legătură ȋntre dimensiuni.” – Ileana Vlăduţ, terapeut holistic.

„Deşi acţiunile noastre privind protecţia si curaţenia mediului pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj”.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), ȋn parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).