România a participat la cea a cea de a IX-a ediție a Turneului Internațional Media din Egipt

Delegația României a participat la sfârșitul săptămânii trecute la cea de a IX-a ediție a Turneului Internațional Media din Egipt, care a avut loc la Marine Sports Club din Hurghada, informează Revista Sport Magazin.

Naționala de fotbal a jurnaliștilor români, campioană olimpică en-titre, care a fost sponsorizată de Aqua Carpatica, Alexandrion Group și Clubul Media Business, a remizat, scor 0-0 cu Ucraina – selecționată care a reușit să cucerească trofeul din Egipt.

Jurnaliștii tricolori, care au fost defavorizați clar de arbitraj, au pierdut, scor 1-3, cu naționala Egiptului și au terminat, scor 4-4, cu Selectionata studentilor africani din Egipt.

Marcatorii naționalei de fotbal a jurnaliștilor tricolori au fost Cristi Mândru – 3 goluri (1 din penalty), Abdul Ezzard (stranier) – 2 goluri (1 din penalty) și Romeo Chiriac – 1 gol.

În cadrul acestei competiții la care au participat reprezentanți ai instituțiilor media din Europa și Asia, reprezentanții Clubului Media Business s-au întâlnit cu Ministrul Tineretului și Sportului din Egipt, dr. Ashraf Sobhy și cu alți oficiali importanți din Hurghada.

România a fost reprezentată de Clubul Media Business (clubulmedia.ro) la acțiunea care a reunit asociații media ale tuturor țărilor participante, unde s-a avut ca scop promovarea prin sport și dialog intercultural a păcii și turismului în Egipt.

De asemenea, delegația României a vizitat în cadrul acestei acțiuni obiective istorice importante printre care King’s Valley Luxor, Karnak Temple, Tomb of King Tuth Ankh Amun sau Hatsesput’s Temple.