Testează-te pentru Coronavirus alături de Proton!

Ţinând cont de contextul pandemic actual în care ne aflăm şi, mai ales, de evoluţia accelerată a acestei pandemii care afectează un număr din ce în ce mai mare de oameni, este bine să fim preventivi şi pregătiţi, având la îndemână nişte teste rapide de covid-19, de care să ne folosim pentru a detecta sau nu prezenţa virusului în organism.
Gamă completă de produse necesare pentru detecţia şi prevenţia Covid-19
Compania Proton pune la dispoziţia clienţilor săi o soluţie completă Covid-19, care să acopere orice nevoie sau cerinţă. Această soluţie este alcătuită din produse medicale de specialitate precum teste rapide de coronavirus cu probă din salivă, senzor de oxigen, sistem automat de extracţie a acidului nucleic, teste rapide pentru detecţie Covid pe bază de tampon nazofaringian, sistem automat de pipetare, tuburi de prelevare cu mediul de transport şi periuţe de recoltare etc.
Comandă testele rapide Covid de la Proton.ro
Ţinând cont de faptul că simptomele pe care le produce acest virus SARS-CoV-2 sunt destul de similare cu cele pe care le resimţim atunci când avem de-a face cu o gripă oarecare sau cu o viroză respiratorie, se impune necesitatea unui test rapid, prin care să avem confirmarea sau infirmarea prezenţei infecţiei cu Covid-19 în corp. De asemenea, şi dorinţa de a te deplasa în alte ţări străine necesită efectuarea unui astfel de test rapid.
Având un istoric îndelungat în furnizarea rapidă şi eficientă a produselor şi serviciilor medicale de calitate şi depunând eforturi pentru a se dezvolta în mod continuu, firma Proton deţine la momentul actual în gama sa şi o serie de produse specifice destinate pandemiei de coronavirus cu care ne confruntăm.
Printre aceste produse se numără şi testele rapide Covid, care pot identifica chiar şi persoanele asimptomatice, fiind destinate pentru a fi utilizate exclusiv de către personalul medical calificat, în incinta laboratoarelor de specialitate, clinicilor sau spitalelor. Mai mult, aceste teste sunt de mai multe feluri:
• Teste Rapide Detecţie Antigen Coronavirus – probă din salivă
• Test Rapid Antigen Detecţie Covid-19 – tampon nazofaringian
• Teste Rapid de Anticorpi IgG şi IgM Detecţie Coronavirus – sânge integral, ser sau plasmă
• Test Rapid Antigen Detecţie Covid-19, gripa A şi gripa B – tampon nazofaringian.
Toate aceste teste rapide oferă un rezultat în aproximativ 15-20 de minute de la colectarea probelor, având o acurateţe şi specificitate destul de ridicate. De asemenea, vin la pachet cu o serie de materiale adiacente, precum stative de lucru, prospecte, tampoane sterile, instrucţiuni de testare etc.