Stiai aceste lucruri despre mancarea cainelui tau?

Câinii sunt animale de companie foarte iubitoare, loiale și prietenoase. S-a dovedit de-a lungul timpului că un câine este cel mai bun prieten al omului și un partener de nădejde pentru acesta. Unul dintre cele mai importante aspecte legate de îngrijirea câinelui este hrana. Când vorbim despre alegerea nutriției pentru câinele nostru, aceasta nu ar trebui să se facă la întâmplare, ci ar fi indicat să fim bine informați ca patrupedul nostru să se bucure de cea mai bună alimentație.

Alege hrana uscata pentru caini – incepe cumparaturile in magazinul online PETMAX.RO!

Mai usor pentru tine, mai bine pentru cainele tau

Nu este un secret faptul că mâncarea uscată pentru câini este o variantă ușoară și convenabilă pentru stăpâni. Orice mâncare uscată pentru câini este formulată pentru o anumită vârstă, rasă, nivel de energie etc.

Mâncarea uscată are numeroase beneficii pentru câini.

  1. Unul dintre acestea este întreținerea danturii câinilor.
  2. Pe de altă parte, ea necesită un buget mai redus.
  3. …Fiind și mult mai ușor de depozitat.
  4. Un alt beneficiu al mâncării uscate pentru câini este faptul că oferă mai multă energie, este mai sățioasă, asigurând sănătatea sistemului digestiv.
  5. Grație conținutului ridicat de calorii din componența sa, vei avea nevoie de cantități mai mici pentru a hrăni câinele și a-l menține sătul.
  6. Hrana uscată este opțiunea cea mai prietenoasă cu mediul, fiind folosite mai puține materiale pentru împachetarea acesteia, datorită cantităților mici.

Mai jos, îți vom prezenta trei praguri pentru măncarea uscată destinată câinilor:

  • Hrana SuperPremium

Este cea mai bună hrană pentru câini, dar și cea mai scumpă. Acolo unde carnea apare ca prim ingredient, putem vorbi de hrană de cea mai înaltă calitate. De regulă, carnea se va regăsi în proporție de 15-20% în compoziția produsului.

  • Hrana Premium

Este mai ieftină și mai slabă calitativ decât hrana prezentată mai sus, însă este una dintre variantele recomandate. Aici, cerealele ocupă un procent mult mai mare din compoziția produsului, devenind astfel, principala sursă de proteină.

  • Hrana Economică

Este cea mai slabă din punct de vedere calitativ. Nu conține carne deloc, ci doar înlocuitori. Specialiștii nu recomandă acest tip de hrană, întrucât calitatea nutritivă este mult scăzută și conținutul de gluten este ridicat.

În concluzie, alimentația are un rol semnificativ în viaţa patrupedului. O alimentație corectă îi va oferi prietenului tău câine, un start bun în viață. De ce sa nu incepi chiar de acum, investind intr-o hrana de calitate, dintr-un petshop de incredere?

Pune sanatatea si bunastarea cainelui pe primul loc!

Mâncarea uscată are numeroase beneficii, câinele luându-și multe calorii din aceasta.

Dacă îți dorești pentru răsfățatul familiei nutrienți, vitamine și minerale importante, hrana uscată este o alegere potrivită!