Alexandrion Group, partener la Turneul Moldovei la Padbol! Noi provocări! Cupa României!

Sâmbătă (21 august) și duminică (22 august), Turneul Moldovei la Padbol – a treia ediție a Romanian Padbol Tour – a fost găzduit de Baza Sportivă Greenfield Club Bârlad, fiind pentru a doua oară când Bârladului i s-a oferit posibilitatea să găzduiască o competiție națională.

Mergând pe același format competițional ca și la celelalte doua ediții din acest an (Turneul Bucovinei și Turneul Olteniei)  la startul competiției s-au aliniat 16 echipe din întreaga țară, deschiderea competiției fiind facută de Ciprian Munteanu, administratorul bazei sportive organizatoare, alături de Elisabeta Gherghisan, președinta Asociației Române de Padbol, cea care se ocupă de dezvoltarea și promovarea acestui sport în Romania.

Alexandrion Group a susținut, ca de fiecare dată acest turneu.

La finalul celor două zile disputate foarte intens, un adevarat spectacol sportiv pentru cei prezenți în tribune, clasamentul final al Turneului Moldovei a arătat în felul următor:

Locul I a fost adjudecat de Flux Arena Craiova 1, compusă din Olivian Surugiu și Victoraș Popescu, de 4 ori campioni naționali

Locul II a fost pentru prima oara câștigat de Padbol Arena București – echipă formata din Gabriel Deaconescu și Andrei Păciucă

Locul III a fost câstigat pentru cea de a treia oara de Turnea Gabriel și Vrabie Mugurel, jucatorii echipe Padbol Giurgiu 1

Pe locul IV s-au clasat, ca și la Turneul Olteniei, jucătorii de la Pro Win Târgoviște, Mihai Țiplic  și Aurel Voicu.

Echipa lui Rafael Vasile (Cristi Vasile și Mauro Gheorghe), considerată cea mai tehnică echipă de padbol,   s-a clasat pe locul 5, lipsa participarilor din ultimele turnee spunându-si cuvântul asupra pregătirii lor fizice.

Urmează însă o nouă șansă pentru toți participanții, dar și pentru alte noi echipe ce vor să se alăture acestui sport!

Când și unde? În perioada 1 – 2 octombrie, la terenurile de Padbol de la CSN Lia Manoliu București, se desfășoară CUPA ROMÂNIEI LA PADBOL, ultimul eveniment sportiv al acestui an, dar primul de aceasta importanță din istoria padbolului care va beneficia de sustinerea Alexandrion Group.

La eveniment vor participa echipe reprezentative ale cluburilor de padbol din țară, dar și invitați speciali din lumea sportului românesc.

Mai multe detalii despre padbol și despre dinamica evoluție a acestui sport pe www.padbol.ro