Câștigătorii Turneului Olteniei la Padbol au sărbătorit cu spumantele Rhein

În 2021, ROMANIAN PADBOL TOUR și-a actualizat nivelul performanței prin evenimente premium. La competițiile din circuitul național s-au înscris jucători de fotbal din Liga 1, sau foști sportivi, care au făcut spectacol pe terenul de padbol, informează Revista Sport Magazin.

După Turneul Bucovinei din luna mai, calendarul competițional a fost completat de Turneul Olteniei, un eveniment sportiv organizat de Asociația Română de Padbol, în parteneriat cu Flux Arena din Craiova, în perioada 17-18 iulie 2021, susținut și de Alexandrion Group.

16 echipe din întreaga țară s-au înscris la Turneul Olteniei. Printre participanți, s-au numărat jucători din Timișoara, București și Giurgiu, care au participat în premieră la o competiție oficială de padbol.

Turneul Olteniei a fost transmis în direct de Oltenia TV, comentat de Toni Sorica și animat de interesantele intervenții realizate de Lavinia Pavel, prezentatorul acestui eveniment.

Turneul Olteniei a fost cel mai mediatizat turneul al anului și datorită seriei de evenimente avute de Padbol Romania în parteneriat cu Electroputere Mall Craiova timp de aproape 3 săptămâni, timp în care un teren de padbol a fost instalat în zona de evenimente a mallului. Aici, o parte din jucatorii echipe FCU Craiova, conduși de căpitanul echipei Dragoș Albu, au facut spectacol în terenul de padbol, urmați de jucatorii Universității Craiova care au jucat sub privirile fanilor, în ziua imediat următoare câștigării Supercupei României la fotbal. Omul meciului Pigliacelli, împreună cu Markovic, Ofosu și Atanas Trică au transmis ”Succes!” jucătorilor participanți la Turneul Olteniei la Padbol și au promis că îi vor urmări îndeaproape.

Meciurile au fost extrem de disputate, în special cele din sferturi și fazele finale.

Protagonistii finalelor au fost Pro Win Târgoviște ( Mihai Țiplic / Voicu Aurel) și Padbol Giurgiu 1 ( Vrabie Mugurel / Turnea Gabriel), Padbol Gurgiu câștigând al III-lea loc pe podium pentru a doua oară în acest an, cu scorul de 6-4-6-4.

Marea finală a fost disputată între cele mai bune două echipe din Oltenia și din țară, Flux Arena1, formată din experimentata echipă Surugiu Olivian și Popescu Victoraș, și Flux Arena 2, formată din Laurențiu Dinuică și Mihai Roman, jucătorul Universității Craiova.

După un meci  de un nivel deosebit de ridicat și spectaculos, în care Roman a încantat prin execuțiile succesive ale unor foarfece deosebite, realizate din pasele coechipierului său Laurențiu Dinuică, jucător cu experiență internațională, meciul a fost câștigat la tie-break de cuplul Surugiu/ Popescu.

Scorul de 6-3, 1-6, 6-6, și 7-4 la Tie-break vorbește de la sine despre intensitatea jocului și dorința ambelor echipe, Flux Arena 2 de a îi detrona pe actualii campioni, iar Flux Arena1 de a își păstra titlul de național!

„A fost o finală extraordinară, din punctul meu de vedere, ne-am autodepășit și am facut un turneu senzațional”, declară Mihai Roman, desemnat și MVP-ul turneului.

„Îi felicit pe colegii noști pentru evoluția lor, au jucat de-a dreptul extraordinar, cred că a fost ceva legat de inspirație că am câștigat noi. Cred că ceea ce am jucat astăzi a fost o lecție de padbol pentru toți jucătorii, un spectacol extraordinar, pe care mă bucur că, în final, l-am câștigat”- Olivian Surugiu, triplu campion național.

Asociația Română de Padbol mulțumește tuturor sponsorilor și partenerilor care s-au implicat în turneele naționale, și care fac posibile și speciale aceste evenimente.