„Ape curate asumate” – echilibrul polarităţilor, solstiţiu şi pacea yoga

„Ape curate asumate”, eveniment sustinut de Aqua Carpatica, ne-a imprietenit si mai mult cu apa, cea care ne formeaza corpul si emotiile.  Si, pentru ca vrem sa contribuim cu totii la pastrarea curateniei ei, ne-am dat intalnire zilele acestea cu pasionatii de yoga, pentru a celebra atat Ziua Internationala Yoga, cat si cea mai lunga zi a anului – Solstitiul de vara.

Unii au preferat spatiul interior altii, iarba verde din parc. Fiecare participant a dorit sa faca ceva, in mod constient, pentru a spori echilibrărul dualitaţii interioare Yin şi Yang. Am descoperit împreună potențialul nebănuit al apei, ca suport al vindecării si al fertilităţii aduse de echilibrul polaritatilor apei interioare, dar si de o hidratare corecta.

De data aceasta am fost in sectorul 2, Bucuresti, pe Bd. Basarabia nr. 37-39, la  Alexandreea Club Fitness & Spa si in zona parcului.

Ziua Internațională Yoga nu este aleasă la întâmplare deoarece, în ziua de 21 iunie, soarele începe să se deplaseze de la nord spre sud față de Pământ, iar din perspectiva filosofiei yoga, această dată semnifică perioada transformărilor, fiind ideală pentru schimbări.

Prin exercitii si asane, prin respiratie si introspectie, dar si prin miscare in aer liber, ne-am reconectat la pacea interioara si ne-am curatat gandurile si emotiile – apele interioare.  Am adus in unitate mintea și corpul, caci yoga nu înseamnă doar exercițiu fizic, ci și o modalitate prin care descoperi sentimentul de unitate cu sinele, lumea și natura.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).