Emisiune Business Philosophy: Despre strategiile antidoping și Euro 2020, cu Cristi Balaj

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiriac, l-a avut ca invitat pe președintele Agenției Naționale Anti-Doping, Cristi Balaj, fost arbitru FIFA, informează Revista Sport Magazin.

Cristi Balaj a vorbit despre programele de prevenire și combatere a dopajului în sport și despre Campionatul European de fotbal 2020.

Fostul arbitru FIFA, Cristian Balaj, actualmente președinte al Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD), a fost fotbalist, arbitru, președinte AJF și consilier MTS.

Cristian Balaj a jucat fotbal la FC Baia Mare, iar din 1994 a devenit arbitru. El a debutat în Divizia A în 10 septembrie 2000, când a condus la centru o confruntare dintre Steaua București și FC Brașov. Balaj a condus peste 340 de meciuri în Liga 1 din România, fiind din acest punct de vedere pe locul 2 în clasamentul All Time. Deține recordul celor mai multe finale de Cupa României arbitrate, patru (2002, 2004, 2009 și 2013), alături de Emil Kroner, Dan Petrescu și Denis Xifando. Este pe locul 1, alături de Aurel Bentu, în topul arbitrilor care au condus derby-ul clasic al României, Steaua – Dinamo, cu 9 astfel de meciuri oficiate (primul în mai 2002, cel mai recent în aprilie 2016).Cristi Balaj a fost arbitru FIFA timp de 13 ani, între 2003-2016. S-a retras din arbitraj pe 19 decembrie 2016, ultimul meci condus în Liga 1 a fost Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu.

Cristian Balaj a fost președintele AJF Maramureș și  consilier al fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Marius Dunca.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.