Vitrina rece de expunere dintr-o cofetărie atrage toate privirile, la propriu și la figurat

Simpla citire pe meniu a numelui unei prăjituri nu trezește întotdeauna într-un client dorința de a o cumpăra. În schimb, pofta devine irezistibilă în momentul în care persoanele care intră într-o cofetărie văd prăjiturile și celelalte preparate frumos expuse într-o vitrină rece.

Pe lângă faptul că atrage toate privirile și contribuie la creșterea vânzărilor, un astfel de echipament oferă și alte avantaje. Cu ajutorul său, preparatele pot fi depozitate în condiții optime de temperatură și de umiditate, astfel încât să își păstreze aspectul și gustul.

În plus, noile modele de vitrina rece sunt astfel concepute încât să funcționeze impecabil și să creeze mediul potrivit în condițiile unui consum redus de energie. În acest fel, prețul facturilor scade, iar firma pe care o conduceți sau o dețineți își aduce aportul la eforturile de protejare a mediului înconjurător.

Patronii și administratorii cofetăriilor apreciază, de asemenea, faptul că au posibilitatea de a alege între numeroase modele, ale căror forme și dimensiuni se pot potrivi în orice încăpere și cu orice fel de decor. Iată câteva dintre cele mai apreciate echipamente disponibile chiar acum în oferta companiei Fresco Expert!

Vitrină rece cu geam vertical

Produsă de prestigioasa companie germană Virtus Group GmbH, această vitrină refrigerată are suprafața de expunere de 1 400 pe 640 de milimetri. Realizată din inox, este dotată cu un geam frontal vertical, cu iluminare led și oferă posibilitatea de control electronic. Temperatura de lucru este cuprinsă între 0 și 7 grade Celsius.

Greutatea netă este de 140 de kilograme și are următoarele dimensiuni: lățimea de 1 480 de milimetri, adâncimea de 970 de milimetri și înălțimea de 1 200 de milimetri. Prețul este de 7 750 de lei fără TVA. În această sumă este inclusă taxa verde în valoare de 75 de lei și garanția Base Care, care include montaj și garanție pe o durată de 12 luni pentru piese de schimb și manoperă.

vitrina rece

Vitrină rece cu trei rafturi

Dotat cu 3 rafturi și cu un geam frontal vertical, produsul permite etalarea mai multor sortimente de prăjituri și alte dulciuri disponibile în oferta unei cofetării. Ventilat, are o temperatură de lucru cuprinsă între 0 și 2 grade Celsius și oferă posibilitatea de control digital.

La o greutate de 120 de kilograme, dimensiunile sunt următoarele: lățime de 900 de milimetri, adâncime de 800 de milimetri și înălțime de 1 400 de milimetri. În prețul de 9 700 de lei plus TVA sunt incluse timbrul verde și garanția Base Care.

Vitrină rece verticală cu capacitatea de 70 de litri

Clienții unei cofetării nu consumă doar prăjituri, ci și sucuri sau alte tipuri de băuturi. Acest echipament permite depozitarea lor în cele mai bune condiții, datorită temperaturii de lucru cuprinse între 0 și 12 grade Celsius. În plus, toate sticlele sau dozele de băuturi sunt vizibile și atrăgătoare.

Greutatea produsului este de 32,5 kilograme, lățimea de 428 de milimetri, adâncimea de 385 de milimetri și înălțimea de 885 de milimetri. Este disponibil la un preț de 1 785 de lei plus TVA.

O vitrină rece de expunere atrage toate privirile clienților și vă permite să promovați cele mai bune produse. Cu ajutorul unui astfel de echipament, încasările vor crește garantat!